dimecres, 30 de març del 2022

El cartell de la primavera literària

 

Ja tenim la programació de l'Abril Literari

Enguany el centre de les activitats són les resitències i en això centrem el diàleg, l'exposició i els llibres que portem.

Un programa resisten i potent, amb noms de referència per la societat i la cultura del país: Margarida Aritzeta, Isabel Clara Simó, Gabriela Serra, Joan Canela, Àlex Romaguera, Jordi Borràs, Josep Maria Moragrega.

Ens acompanyaran periodistes amb gran reconeixement com Ferran Espada, director de Públic, i Montse Armengou, directora de Sense Ficció.

Comptarem amb activitats familiars la implicació imprescindible de l'Agalaia i la presentació del darrer llibre de Lolita Bosch que organitza La Llibreria Esplugues amb qui col·laborem.

Com sempre farem el lliurament del Concurs Literari, agraïm la col·laboració del jurat: Enric Viladot (Editor, Viena Edicions), Narcís Fluvià (director biblioteca Pare Miquel d'Esplugues), Esther Álquezar (professora INS Joanot Martorell), Tània González (acompanyant primera infància) i Carme Porta (El Pati Blau). TAmbé, i molt especialment, a les entitats i empreses que fan cessió dels premis: Viena Edicions, El Tast espai gastronòmic, Pack Màgic, La Llibreria i Espluga Viva, sense les quals no seria possible un apart important del concurs.

Us esperem per gaudir en comunitat!





 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada